Az oldalon technikai okok miatt a rendelési lehetőség szünetel, kérjük látogasson vissza később!

Termékek bérlése rendezvényekre

Eszközbérlés

 

Családi vállalkozásunk kézzel festett Kalocsa mintás termékek készítésével és eladásával foglalkozik, mint például esküvői poharak, bögrék, üvegek, dobozok, valamint készítünk születésnapi és Valentin napi termékeket is. Minden termékünk kézzel készül, így egyedi ötletek megvalósítását is szívesen vállaljuk. A termékek a mindennapokban használhatók, mert magas hőfokon vannak kezelve, kézzel moshatók.

 

Ismerje meg eszközbérlés szolgáltatásunkat

Vállalkozásunk egy másik fő tevékenysége esküvőkre, eljegyzésekre, születésnapi és egyéb partikra általunk festett magyar motívumú poharak, kávés szettek bérbe adása. Ügyfeleink teljes körű kiszolgálására törekszünk, így lehetőség van az eszköz bérlés során megrendelt termékeink helyszínre szállítására, illetve az éjszakába nyúló buli után a termékeink visszaszállítására is. A kölcsönzés során átvállaljuk a termékek mosogatását és szükség esetén, a rendezvényen hátteret biztosítunk az eszközök szakszerű összepakolásában is.

Milyen termékek bérbeadásával foglalkozunk?

 

Kerámia kávés csésze és tányér alátéttel választható mintával, mint például magyar címer, illetve Kalocsa mintával.

 

 

Boros poharak magyar címerrel, illetve Kalocsa mintával.

 

A boros poharak talpára egyedi felirat is kérhető, de ebben az esetben a terméket nem tudjuk bérbe adni csak megvásárolható.

 

 

 


Pezsgős poharak szintén választható mintával, magyar címerrel vagy Kalocsa mintával.

 

 

 

 

 

 

Sörös korsók szintén választható mintával,magyar címerrel vagy kalocsai mintával.

 

 

 

 

Üdítős poharak Kalocsa mintával.

 

Rövid italos poharaink

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Whiskys pohár Kalocsa vagy magyar címer mintával.

 

Pálinkás üvegek ajánljuk esküvőre, születésnapi és eljegyzési partikon kínált rövid italok felszolgálásához. Választható mind Kalocsa, mind magyar címeres kivitelben.

       

 

 

 

 

Továbbá tudunk biztosítani a hagyományos üvegforma mellett kocka üveget és lapos kerek üveg is. Minden üveg 0.5 vagy 0.7 literes.

 

                          

                    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A bort kedvelőknek tudjuk ajánlani a kézzel hímzett italruhát hímzett poháralátéttel.

 

        

 

 

Esküvői ceremóniára ajánljuk bérlésre vagy megvásárlásra kézzel hímzett gyűrűpárnát. Amennyiben névvel kérik, akkor abban az esetben csak vásárlásra van lehetőség. A gyűrűpárna mérete 25*25 cm.

 

 

Asztal dekorációhoz ajánljuk a Kalocsa mintás fűszertartót, kézzel festett gyertyákat, mely választható magyar címer mintával.

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyéb dekorációhoz kézzel festett díszpárnák. 50*50 cm valamint 50*40 cm

Fali dekorációhoz házi áldás

 

 

 

 

Házi áldást angol nyelven is tudunk biztosítani. Bármilyen mintával kérhető.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Az esküvői vacsorához ajánljuk az alábbi részekből álló étkészletünket:

  • nagy lapostányér
  • leveses mélytányér
  • kis savanyúságos tányér
  • kompótos mélytányér
  • húsleves felszolgálásához leveses tál

 

 

 

 

 

 

Az étkészletet nem csak bérlésre ajánljuk, hanem lehetőség van vásárlásra is, melynek árát egyedi elbírálás alapján történik. Ez alatt értendő, miből mekkora mennyiséget szeretnének megvásárolni.

  

 

 

 

Megkérjük tisztelt ügyfeleinket és leendő ügyfeleinket, hogy a bérleti feltételekről minden esetben tájékozódjanak a „Bérlési feltételek” mellékletben!

 

 

Facebook Page: https://www.facebook.com/zsannadesign/?ref=hl

E-mail Address: zsannadesign@gmail.com

Website: www.zsanna-design.hu

 

 

 

 

 

 

 

Bérlési feltételek

 

A bérelt termékek átvétele a megadott helyszínen a végleges bérleti szerződés aláírása után történik meg. A termékeket a Bérlő köteles tételesen átvenni és visszaadáskor tételesen (számolható állapotban) átadni. Ennek elmulasztása esetén utólag semmilyen reklamációt NEM FOGADUNK el! A Bérlő és a bérlési idő alatt bekövetkezett valamennyi, nem rendeltetésszerű használat miatt bekövetkezett kárért felelős. A mindenkori leltári érték megfizetésére köteles amennyiben hiány, sérülés, törés, csorbulás, repedés történik a termékekben. A termékek átvétele a rendezvény helyszínén a kezdés időpontja előtt 6 órával legkorábban történik. A visszavétel a rendezvény zárása után azonnal megkezdődik. A késedelmes visszavétel esetén minden megkezdett óra 2.000 Ft.

A kaució az egyéni megrendelések alapján történik meghatározásra. A termékeinket minden esetben mi mosogatjuk és fertőtlenítjük.

 

Szükséges igazolványok

 

Az eszközök bérléséhez ÉRVÉNYES személyi igazolványra, lakcímkártyára van szükség, amelyek érvényességi idejének meg kell haladnia a bérlési idő végét. Cég esetében bélyegző, adószám és a képviselő személy fent említett igazolványai szükségesek.

Személyi feltételek Bérlő lehet minden 18 év feletti, magyarországi bejelentett lakcímmel rendelkező magyar állampolgár, aki a bérlés kezdetekor rendelkezik az előzőekben felsorolt igazolványokkal.

 

Fizetési Feltételek

 

Megrendelést, ajánlat kérést, módosítást, illetve lemondást minden esetben írásos formában áll módunkban elfogadni. Az előszerződés aláírása után a teljes bérleti összeg 40%-t továbbiakban Előleg, a Bérlő köteles megfizetni készpénzben vagy utalással a Bérbe adó részére. A fennmaradó 60%-t a helyszínen a bérleti szerződés aláírása után készpénzben köteles megfizetni. Továbbá a kaució megfizetése szintén a helyszínen a termékek átvétele után történik.

 

Lemondási feltételek

 

Az írásos megrendelést követő, bármely fél által történő egyoldalú lemondás esetén, a megrendelt érték az alábbiak szerint kerül kifizetésre.

A rendezvény napjától visszafelé számított idő függvényében:

30 naptári napon kívüli az előleg 50%-a,

30 naptári napon belül az előleg teljes összege.